Löwe 7107

Löwe 7107

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Löwe termékek: Löwe Metszőolló

Bahco P5-20-F Metszőolló 23 088 Ft Bahco P5-20-F Fiskars PowerStep P83 1000575/111670 Metszőolló 9 890 Ft-tól Fiskars PowerStep P83 1000575/111670 Fiskars Garden Pro P90 111960/1001530 Metszőolló 11 590 Ft-tól Fiskars Garden Pro P90 111960/1001530 WOLF-Garten RR 5000 Metszőolló 14 190 Ft-tól WOLF-Garten RR 5000

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Hagyományos

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a metszőolló egyesítik a rávágós és mellévágós metszőollók előnyeit. A hajlított nyélnek köszönhetően optimális kis kezűek részére (S, M, L).

A metszőolló egyenletesen terheli a kezet, így a munka kevésbé fárasztó. Nem roncsolja a növényt. A vágás szélessége állítható, és a pengék könnyen, gyorsan cserélhetők.
Szőlőskertekben, gyümölcsösökben, kertészetekben, de az otthoni kerti munkákhoz is használható.

Anyaga: magas minőségű nemesacél, króm-vanádium ötvözet.

Főbb jellemzők:
- Állítható nyílásszög
- Hajlított pengével, hajlított nyéllel
- Gumis nyéllel
- Egyenletesen terheli a kezet, így a munka kevésbé fárasztó
- Nem roncsolja a növényt
- Anyaga miatt rendkívül hosszú élettartam
- Összes alkatrésze cserélhető

A rávágó rendszerű metszőolló előnye, hogy kisebb kézi erőkifejtés mellett nagyobb vágóerőt képes kifejteni, így akár egész napos metszés során sem fárad el a kéz, nem sérül a csuklóizület. Ezek a modern ollók könnyített kivitelben készülnek, emellett az anyaguk rendkívül időtálló, edzett nemesacél, a markolatok pedig tartós műanyagból, fém erősítéssel készülnek.

A LÖWE rávágó ollók világpiaci vezetők
Erős vágás egy szilárd alátét ellenében, a rávágó — az 1923-tól Walther Schröder által fejlesztett és milliószor bizonyított elv különösen könnyű vágást biztosít, és mind a professzionális felhasználásban, mind a hobbikertészetben nagyon kedvelt.
A mellévágó ollóktól eltérően, melyeknél a penge és az ellenpenge egymás mellett csúszik el, a rávágó ollóknál a penge egy szilárd alátétre, az üllőre vág. Ennek az elvnek többek között a következő előnyei vannak:
tökéletes erőátvitel
keményfához való alkalmazásra is kiváló
nem lötyög
kisebb erőszükséglet a vágásnál
Óvja a kezet és csuklót
Alacsony karbantartási szükséglet
Mind jobb- mind balkezesek számára alkalmas

Hossza: 20 cm
Súly: 220 g
Vágási átmérő: 22 mm

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.