GARDENA 8786-30

GARDENA 8786-30

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A GARDENA ágvágó olló 610 B 610 mm teljes hosszúságú stabil és robusztus kétélű (mellévágó) ágvágó olló, friss, zöld ágak vágásához, melyeknél a max. ág átmérő kb. 42 mm.

A precíziós élezésű, tapadásmentes felső kés és a kések optimális erőátvitelt biztosító geometriája optimalizálja az erőátvitelt és különösen sima felületet eredményező vágását tesz lehetővé.

A stabil, átmérőjükben cseppformájú acél karok kényelmes, biztonságos munkavégzést biztosítanak. A kiváló emelőhatás következtében kisebb erőkifejtésre van szükség vágáskor.

Az ergonómiailag formázott markolatok és a mutatóujj számára kialakított mélyedés kényelmes munkát és biztos fogást biztosítanak. Az új kialakítás a lágy, speciális műanyagból készült fogófelülettel biztonságos és kellemes munkát garantálnak.



Így is ismerheti: 8786 30, 878630

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.