Ajánlataink a termékre

 

Gardena FreshCut Szüretelő olló készlet (12212-36)

8 390 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu
További 13 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 6 590 Ft

További termékek a kategóriából

További GARDENA termékek: GARDENA Metszőolló

GARDENA SchnippSchnapp 8705-20 Metszőolló 6 690 Ft-tól GARDENA SchnippSchnapp 8705-20 Extol Premium 8872115 Metszőolló 2 409 Ft-tól Extol Premium 8872115 KNIPEX 9505140 Metszőolló 6 542 Ft-tól KNIPEX 9505140 Truper T-20 Metszőolló 1 690 Ft-tól Truper T-20
Termékleírás
Típus Hagyományos
Penge kivitele Szüretelő
Méret S (17.5 cm alatt)
Állítóható vágóél Nem
Vágóél maximális hossza 23 mm
Tömeg 0.20 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A GARDENA FreshCut Szüretelő olló készlet a fűszernövények precíz vágását egy csipetnyi kreativitással ötvözi. Az olyan finom munkákhoz, mint a friss fűszernövények, bogyók vagy vágott virágok szüretelése, a FreshCut a megfelelő olló. A rozsdamentes acélból készült keskeny, hegyes precíziós vágóélek lenyűgözően sokféle feladathoz használhatók. Garantáltan tiszta vágás egészen a hegyéig, és még a szűk sarkok sem jelentenek akadályt a FreshCut számára. Hosszú élettartamú rozsdamentes acél vágóélekkel. A FreshCut puha elemekkel ellátott ErgoTec markolata mindig ergonomikusan és biztonságosan fekszik a kézben. A praktikus készlet emellett három fűszernövénytáblát is tartalmaz, amelyeket felcímkézhetsz és megtervezhetsz, így ideálisak a palánták, fűszernövények vagy virágok jelölésére. Az egykezes zárral az olló biztonságosan lezárható a tároláshoz. Az élelmiszer-biztos vágóélek nem befolyásolják sem az illatot, sem az ízt. Az olló egyszerűen tisztítható mosogatógépben. A GARDENA 25 év gyártói szavatosságot kínál a Németországban gyártott FreshCut-ra, ha a vásárlást követő 3 hónapon belül a gardena. com/registration oldalon regisztrálsz. Csak óvatosan. GARDENA Micro-Cutting. Add meg a termésnek a megérdemelt tiszteletet a precíz szerszámok választékával.
Jellemzők:
Vágási típus: Kétélű
Penge: Precíziós élezés

Így is ismerheti: 12212 36, 1221236

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.